Over ons

Reanimatie Oost is een bedrijf dat in 2012 is opgericht door Gijs Boswerger, in het dagelijkse leven werkzaam als anesthesiemedewerker in ziekenhuis “Medisch Spectrum Twente”.

Het lesgeven doet Gijs met veel plezier. Mede door zijn achtergrond als leraar lichamelijke opvoeding heeft hij hierin de nodige ervaring.

Binnen het ziekenhuis, maar ook daarbuiten (in de lekenhulpverlening) heeft Gijs de laatste jaren veel ervaring opgedaan met reanimaties. Deze kennis wil hij graag met u delen.

Het bedrijf richt zich op reanimatietrainingen en heeft als doel om u adequaat te laten handelen in een levensbedreigende situatie. Door een cursus te volgen en dit ieder jaar te herhalen maakt u zich vaardigheden eigen, waardoor u in staat bent om kordaat te handelen ondanks dat de adrenaline door uw lijf giert!

De kracht van Reanimatie Oost is dat we doen waar we goed in zijn, namelijk kennis overbrengen.

Pluspunten Reanimatie Oost:

  • Moderne trainingsapparatuur.
  • Beschikking over meerdere merken oefen- AED’s.
  • Goed opgeleide instructeurs met veel praktijk- en lesgeefervaring (instructeurs bestaan louter uit praktijkmensen.
  • Trainen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en European Resuscitation Council (ERC). Dit houdt in dat er in kleine groepen getraind wordt en elk individu dus veel aandacht krijgt.
  • Schitterende cursuslocatie met prima leerklimaat.